Skip to main content

Bug

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  PoetsOfPixel 1 week, 3 days ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #468 Reply

    bullduck
    Participant

    Once a checkbox field has been created, it can’t be edited. Anytime a revision is submitted, an error message appears saying “The Description field is required.” and a new empty box appears in the value column. If I type something into that box and click submit, a new empty box is created and I get the error message again.

    Btw, does anyone monitor this forum? I get the impression that nobody’s home.

    #472 Reply

    ClassiBase
    Keymaster

    Thank you for reporting, we fixed it and will be released in next version after 1.3.5

    #7406 Reply

    PoetsOfPixel
    Participant

    Hello, Why cant I post a new topic in the forums? Are you planning to shut down the support forum? If not, please let me know when you plan to turn the forum post feature back on. Or, is there something I’m missing here?

    Thank you.

    #7427 Reply

    PoetsOfPixel
    Participant

    Pretty sure these guys are out of business. Cannot get anyone to reply to my support request that I paid for. If anyone knows what’s going on with the Vlad guy, please let me know.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Reply To: Bug
Your information:




  • Classifieds Business Newsletter

    Get discounts and tips about growing your classifieds website.

    Subscribe